Q Acoustics Concept 20 Zwart (Set van 2)

499.00

Merk: Q Acoustics
Levertijd:

EAN: 5036694032862 Category: Tags: , ,
Beschrijving
Extra informatie

De fraai afgewerkte, compacte en uitermate betaalbare Concept 20-luidspreker is ontworpen voor muziekliefhebbers die willen genieten van optredens in de allerhoogste kwaliteit. De Concept 20 verandert alles. De revolutionaire “GelcoreTM Construction” die in het ontwerp is verwerkt, betekent dat muziekliefhebbers voor het eerst kunnen genieten van hoogwaardige geluidsprestaties tegen een zeer betaalbare prijs.
Het verbazingwekkende vermogen van de Concept 20 komt het best tot zijn recht als de luidsprekers worden gebruikt in combinatie met de bijbehorende Concept 20 Speaker Stands, die, om de prestaties te optimaliseren, een GelcoreTM-laag in de bovenplaat hebben. Dit is zowel visueel opvallend als resonantie-vrij, om de geluidsprestaties te optimaliseren. Met de keuze uit glanzend zwart of glanzend wit gelakt, zullen ze niet alleen geweldig klinken, maar er ook fantastisch uitzien. Hun veelzijdige ontwerp betekent dat ze ook goed passen op meubels, boekenplanken of geschikte wandbeugels. Waar u ook besluit om ze te plaatsen, ze zullen een geweldige ervaring leveren die vele luidsprekers in een duurdere prijsklasse niet kunnen behalen. 
Behuizingstype:
2-weg-reflex
Bas-eenheid:
125 mm
Treble-eenheid:
25mm
Risposta in frequenza:
64Hz – 22kHz
Nominale impedantie:
6ohm
Minimale impedantie:
4ohm
Gevoeligheid:
86dB
Aanbevolen vermogen:
25 – 75w
Kantelfrequentie:
2.9kHz
Afmetingen H/D/B in mm:
265 x 282 x 170
Gewicht:
12kg
Wordt verkocht in:
Tweetallen
Beschikbare afwerkingen:
Glanzend zwart gelakt/
Garantie:
5 jaar
* Vergeleken met een goede conventionele kast is het uitgestraalde vermogen (kleuring) door de hele kritieke middenband (stemfrequenties) verminderd met gemiddeld meer dan -6dB. In de hoge en lage frequenties is het effect nog hoger, met verbeteringen van meer dan -10dB

Merk

Model

Q Acoustics Concept 20 Zwart (Set van 2)

EAN

5036694032862

Soort