McIntosh RS100

1,399.00

Merk: McIntosh
Levertijd:

Beschrijving
Extra informatie

Met de RS100 draadloze luidspreker kun je streaming muziek gemakkelijk beluisteren in iedere kamer die u wilt. Hij beschikt over DTS Play-Fi ™ technologie die de vrijheid en flexibiliteit geeft om de muziek draadloos af te spelen vanaf uw mobiele apparaten over uw bestaande Wi-Fi-netwerk. Meld de RS100 aan in uw Wi-Fi-netwerk, en installeer de Free Play-Fi Apple of Android mobiele app of Windows desktop-app en dan bent u klaar om uw muziek streamen. De RS100 is een geweldige eerste apparaat om uzelf te overtuigen van McIntosh’s legendarische geluidskwaliteit en prestatie-eisen (kwaliteit die andere Play-Fi-apparaten niet hebben, behalve de McIntosh MB50 Streaming Audio Speler).
 
Een enkele RS100 is alles wat nodig is om te beginnen met het bouwen van uw draadloze luidspreker systeem; meerdere apparaten kunnen na verloop van tijd worden toegevoegd om uw systeem uit te breiden. Tot 16 luidsprekers kunnen worden aangesloten op een Wi-Fi-netwerk – genoeg voor stereoweergave in 8 aparte kamers. Met de Play-Fi app op al uw apparaten is geïnstalleerd, kan elk apparaat verschillende muziek streamen naar elke kamer, waardoor alle familieleden of gasten controle hebben over wat ze willen horen in hun kamer. Naast de toegang tot uw persoonlijke muziekbibliotheek, hebben de apps ingebouwde ondersteuning voor vele toonaangevende online streamingdiensten zoals Amazon Prime Muziek, Deezer, KKBox, Pandora®, QQMusic, Rhapsody®, SiriusXM®, Songza, Spotify® en Tidal (onder voorbehoud van wijzigingen), om u te laten genieten van al uw streaming muziek op uw RS100.
 
Sounds “spacious, well-rounded and natural.” – The Wall Street Journal
 
De RS100 is niet beperkt tot alleen streaming, maar kan dankzij de AUX-ingang gebruikt worden in niet-streaming opstellingen; hij kan snel heen en weer switchen tussen de twee ingangen. De RS100 heeft een subwoofer uitgang samen met een USB-poort voor firmware-updates. Twee interne Wi-Fi-antennes zorgen voor een sterke netwerk verbinding voor vloeiende weergave; hij kan ook gekoppeld worden aan uw netwerk via een USB-naar-Ethernet-adapter (niet meegeleverd).
 
Een groot voordeel van DTS Play-Fi in vergelijking met vele andere streaming opties is dat met zijn Critical Listening modus, tot 24-bit / 96 kHz hoge resolutie bestanden kan afspelen zonder down-sampling; hij heeft ook ondersteuning voor het afspelen van hogere resolutie muziekbestanden tot 24-bit / 192kHz. Veel voorkomende audioformaten zijn compatibel met de RS100, waaronder .mp3, .m4a, .flac en .wav-bestanden; DLNA wordt ondersteund.
 
De RS100 is de eerste luidspreker van McIntosh die ooit is voorzien van een blauwe meter en knoppen. Hij bevat veel klassieke stijlelementen van de McIntosh versterkers en voorversterkers. Een eenvoudig te gebruiken magnetisch bevestigde grille en afgewerkt met geborsteld aluminium eindkappen completeert de tijdloze look.
 
ELECTRONIC SPECIFICATIONS
IMPEDANCE NOMINAL: N/A
POWER RATING: 60 Watts
FREQUENCY RESPONSE: 55Hz to 20kHz (active high pass)
SOUND PRESSURE LEVEL, 2.8V/1M: 85dB (1w / 1m)
CROSSOVER: 2,500Hz
 
DRIVER SPECIFICATIONS
NUMBER OF WOOFERS: 1
WOOFER SIZE: 4″
WOOFER TYPE: Long throw under hung voice coil in a 1/2” thick top plate, copper cap for distortion reduction
NUMBER OF MIDRANGES: 0
MIDRANGE SIZE: N/A
MIDRANGE TYPE: N/A
NUMBER OF TWEETERS: 1
TWEETER SIZE: 3/4″
TWEETER TYPE: Titanium Dome, magnetic fluid cooled
 
GENERAL SPECIFICATIONS
SYSTEM TYPE: Ported 2-Way Wireless Loudspeaker
GRILLE: Black knit cloth, magnetically attached
AVAILABLE FINISHES: High Gloss Black
WEIGHTS & DIMENSIONS
DIMENSIONS (W X H X D): 8-1/4″ (20.8cm) x 12-3/4″ (32.3cm) x 8″ (20.3cm)
WEIGHT: 15 lbs (6.8 kg)
SHIPPING WEIGHT: 17.5 lbs (8 kg)

Merk

Model

McIntosh RS100

EAN

RS100

Soort