McIntosh MHA50

949.00

Merk: McIntosh
Levertijd:

EAN: MHA50 Category: Tags: ,
Beschrijving
Extra informatie

McIntosh noemt de MHA50 een “portable decoding amplifier”. Het is niet alleen een DA-converter maar tevens een hoofdtelefoonversterker die een zeer groot aantal bekabelde en draadloze hoofdtelefoons kan aansturen. Apple’s iOS apparaten, Android apparaten met USB-On-The-Go techniek, Apple computers en Windows computers kunnen met een kabeltje worden aangesloten. Uiteraard is ook voorzien in ondersteuning van draadloze hoofdtelefoons met bluetooth 4.1 en aptX.
 
De DA-converter kan 32-bit/192 kHz muzieksignalen verwerken. Ook hi-res signaal tot DSD256 en DXD384 kunnen door de MHA50 worden omgezet in muziek. De accu van 3.000 mAh zorgt voor circa zes uur muziekplezier als gebruik wordt gemaakt van een draadloze verbinding. Met een bekabelde hoofdtelefoon is de accuduur langer.
 
De MHA50 is ongeveer even groot als de gangbare smartphones. De behuizing is gemaakt van aluminium. Bekabelde hoofdtelefoons met een impedantie van 8 tot 600 Ohm worden probleemloos aangedreven door de MHA50. Natuurlijk kan de MHA50 ook gebruikt worden om een setje actieve luidsprekers van muzieksignaal te voorzien. De MHA50 is voorzien van een 3,5-mm vergulde jackplugaansluiting.

DAC van McIntosh Type McIntosh MHA50

Merk

Model

McIntosh MHA50

EAN

MHA50

Soort