Dynaudio Center Base 2

515.00

Levertijd 2 a 5 werkdagen

Artikelnummer: 22722a343513 Categorie:

Beschrijving

De Dynaudio Center Base 2 bevat een massieve, 40 mm dikke plint die ook een intelligente ontworpen aluminium verstelmechanisme integreert, waarmee men elke verspreidingshoek van de luidspreker als geheel – naar boven of naar beneden – overal tussen 10 garden in elke richting kan instellen.

De complete constructie maakt een perfecte sonische integratie en plaatsing van het center kanaal in elke home cinema setup, ongeacht of de luidspreker boven of onder het scherm is geplaatsten onafhankelijk van de hoogte of het midden van het scherm.

De Center Base 2 is afgeleid van de geïntegreerde module die is aangebracht op het Dynaudio Confidence Center model. Het kenmerkt een verborgen spike assembly vergeleijkbaar met die gebruikt in de base van de Dynaudio Contour en Confidence vloerstaande modellen, en voegt extra resonantie demping toe, evenals de mogelijkheid om de preciese niveau aan te passen.

De Center Base 2 is een ideale aanvulling op de Contour S CX, en twee units kunnen samen gebruikt worden om de Evidence Platinum Center model te ondersteunen en de ongeloofelijke spreiding van dit luidspreker verder te optimaliseren.