Cambridge Audio YoYo S Blauw

179.00

Merk: Cambridge Audio
Levertijd:

Beschrijving
Extra informatie

Draagbare Bluetooth Luidspreker
(S) staat voor small (klein) en zo ziet deze luidspreker er ook uit van de buitenkant. Zeer compact en perfect draagbaar. Maar binnenin, heeft deze luidspreker een groot aantal bestanddelen, gekozen voor de meest geavanceerde en hoogwaardige prestaties die mogelijk zijn voor een luidspreker van dit formaat. Dus het geluid is allesbehalve klein.
 
Bluetooth Luidsprekers – ontworpen door HI-FI ENGINEERS
De (S) heeft twee full range drivers, een subwoofer en een passieve bass radiator – zoals je kunt zien aan de achterkant van de luidspreker en waardoor de (S) echt responsieve, accurate bas aan uw audio geeft.
BewegingscontroleHet aanraakgevoelige bedieningspaneel heeft ook gesture control. Zo kunt u uw hand over het paneel van links naar rechts voor en en rechts naar links om vegen, zonder op een knop te drukken.
Opladen via USBHoeveel we ook houden van onze smartphones, de levensduur van de batterij stelt ons vaak teleur. Daarom is er ook een USB oplaad poort gemaakt voor het opladen van uw telefoon ook als er geen stopcontact in de buurt is.
Speaker PhoneAls er een gesprek binnenkomt terwijl u verbonden bent kunt u het gesprek via de luidspreker laten lopen. 
 
Batterijduur
Draagbare batterij met een maximale levensduur van 14 uur.
 
Britse Stoffen Uit Marton Mills
De geavanceerde ontwerpen zijn voorzien van een unieke Engelse stof die gefabriceerd wordt door de wereldberoemde weverij van Marton Mills.
 
 
 
AUDIOCOMPONENTEN Twee full range drivers, subwoofer en passieve bass radiator leveren een ongelooflijk krachtig geluid uit een compacte vorm
BLUETOOTH AND NFC 
AUX-IN 
GESTURE CONTROL 
SPEAKERPHONE 
PORTABLE 
GESYNCHRONISEERDE VOLUME CONTROL
OPLADEN VIA USB
WERLDREIZIGER Verenigd Koninkrijk, de EU en VS stekker adapters worden meegeleverd zodat u en uw luidspreker samen kunnen reizen.
MARTON MILLS textielbekleding
LUIDSPREKERSYSTEEM Twee full range drivers, subwoofer en passieve bass radiator
CONNECTIVITEIT Bluetooth, NFC, 1 x 3,5 mm Aux, 1 x USB-apparaat opladen
FUNCTIONALITEIT Gesture Control, Speakerphone
AFMETINGEN (BxHxD) 246 x 128 x 67 mm (9,68” x 5,04” x 2,64” )
GEWICHT 1.2kg

Merk

Model

Cambridge Audio YoYo S Blauw

EAN

5055300413383

Soort