Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless Wit

699.00

Merk: Bowers & Wilkins
Levertijd:

EAN: 0714346324125 Category: Tags: , ,
Beschrijving
Extra informatie

Luister niet alleen naar geluid. Beleef het!
Geweldige entertainment verdient geweldige audio. Hoor dingen anders met Zeppelin Wireless.
 
Onbeperkte connectiviteit. Beluister wat u wilt, waar u maar wilt.
Met de Zeppelin Wireless kunt u standaard al uw favoriete apparaten aansluiten en dankzij de geavanceerde digitale verwerking klinkt alles beter dan ooit.
 
Uw Zeppelin, uw muziek, op uw manier.
Met één druk op een knop te verbinden met al uw favoriete streaming services en apps. Zeppelin decodeert zelfs audiostreams en verbetert de geluidskwaliteit, zonder dat u er iets voor hoeft te doen.
 
Kenmerken
 
Versterkte behuizing: Maakt een einde aan trillingen en speelt kristalheldere audio bij elk volume dankzij een solide, versterkte behuizing.Langeslag Subwoofer: De 150mm subwoofer maakt gebruik van een ultra langeslag spreekspoel, voor een diepe, heldere bas zelfs bij hoge volumes.Gecontroleerd luisteren: Zeppelin Wireless is uitgerust met FST (Fixed Suspension Transducer) voor een beter gecontroleerd gedrag van het conusmateriaal.High-end versterkers: Elk van de vijf drive units wordt individueel aangestuurd door speciale op maat gemaakte audiofiele klasse D versterkers.Digital Sound Processing: DSP is nu twee keer zo krachtig, en vangt meer details in het audiosignaal.Breedte: 660mmHoogte: 188mmDiepte: 183mm

Merk

Model

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless Wit

EAN

0714346324125

Soort