Accuphase DG-58

12,000.00

Levertijd 2 a 5 werkdagen

Artikelnummer: e6cbc650cd57 Categorie:

Beschrijving

Creëer moeiteloos uw ideale luisteromgeving – met deze vierde generatie Digital Voicing Equalizer met geavanceerde digitale technologie. Het high-definition IPS LCD-scherm met hoge resolutie maakt het gebruik van een styluspen mogelijk om direct elke gewenste responscurve te tekenen. Intuïtieve bediening en een volledige reeks geavanceerde displayfuncties maken geluidscompensatie snel en gemakkelijk, terwijl de gebruiker de volledige controle heeft. Er is standaard een reeks analoge en digitale in- en uitgangen beschikbaar, en een USB-poort maakt het opslaan en laden van gegevens mogelijk, evenals het opslaan van schermafbeeldingen van de display-inhoud.

In 1997 introduceerde Accuphase een product dat een revolutie teweegbracht in het concept van de grafische equalizer en de krantenkoppen haalde in de audiowereld: de Digital Voicing Equalizer DG-28. De uitstekende functionaliteit en verbazingwekkende effectiviteit oogstten veel lof bij audiofielen zowel in Japan als in het buitenland. Dit werd gevolgd door DG-38 en DG-48, met verdere verbeteringen in het automatische geluidsveldmeting en compensatieproces. Het was dankzij deze producten dat veel audiofielen het belang van een juiste compensatie voor de akoestische eigenschappen van de luisteromgeving begonnen te realiseren.

De DG-58 Digital Voicing Equalizer verhoogt nu de lat weer. Het is een 4e generatie product dat de stand van de techniek weerspiegelt van geavanceerde signaalverwerkingstechnologie ontwikkeld door Accuphase. Het maakt gebruik van de nieuwste high-speed DSP (Digital Signal Processor) chips, waardoor het mogelijk is om alle bronnen inclusief SA-CD volledig te verwerken in het digitale domein. Het bedieningsgemak is ook verbeterd, met twee “Simple Voicing” -cursussen voor automatische meting en compensatie, evenals een cursus “Custom Voicing” die gebruikers de mogelijkheid biedt om een specifiek akoestisch concept te realiseren door uitgebreide controle over alle aspecten. Een breed scala aan digitale in- en uitgangen, waaronder HS-LINK, samen met analoge opties, biedt connectiviteit met elk type component. De integratie van de nieuwste hoogwaardige A / D- en D / A-converters zorgt ervoor dat analoge signalen ook hun volledige potentieel kunnen ontwikkelen op het gebied van prestaties en geluidskwaliteit. De meeste bewerkingen worden bestuurd met behulp van het grote, high-definition breedformaat LCD-kleurenscherm. Dit maakt het gebruik van de bijgeleverde styluspen een puur plezier, waardoor de gebruiker elke gewenste reactie kan creëren door eenvoudigweg op het scherm te tekenen. Bovendien is er een “EQ + ANA” -knop die functioneert als een Home-knop en die het mogelijk maakt om de equalizer en analyser samen te gebruiken bij het observeren van het frequentiespectrum van een muzieksignaal van bijvoorbeeld een CD-speler of het signaal van de microfooningang in het echt tijd.

De DG-58 tilt het concept van intelligente equalisatie naar een hoger niveau en blijft tegelijk eenvoudig en intuïtief te bedienen, dankzij de schone en overzichtelijke grafische interface. Het champagne goudkleurige paneel van massief geëxtrudeerd en geanodiseerd aluminium en de zijpanelen van echt hout met natuurlijke nerflaag geven dit prachtige en revolutionaire product een prachtige, elegante uitstraling.